هستلوی N

2 شهریور 1400

هستلوی N مانند اکثر سوپر آلیاژ ها بر پایه نیکل می باشد، که در ابتدا به عنوان یک محفظه برای نمک های فلوراید مذاب ایجاد و مورد استفاده قرار می گرفت.

 این کاربرد به دلیل مقاومت خوب آن در محدوده دمایی 1300ºF تا 1600ºF (705ºC تا 870ºC) می باشد.

هستلوی n

این آلیاژ مقاومت خوبی در برابر اکسیداسیون در هوا دارد و ممکن است تا دمای 1800 درجه فارنهایت (980 درجه سانتیگراد) یا به طور متناوب 1900 درجه فارنهایت (1040 درجه سانتیگراد) استفاده می شود.

عملیات فورجینگ در هستلوی N

 این آلیاژ بین دمای 1600 و 2200 درجه فارنهایت فورج می گردد. ضخامت مواد اولیه باید حداقل ½ ساعت در هر اینچ (2.5 سانتی متر) خیس شود.

کاهش شدید، در حدود  25 تا 40 درصد برای حفظ گرمای داخلی و به حداقل رساندن درشت شدن دانه توصیه می شود. برای مقاومت هر چه بهتر در برابر خوردگی ، ممکن است پس از عملیات فورج ، آنیل محلول انجام شود.

عملیات حرارتی هستلوی N

محلول آنیلی که در دمای 2165 درجه فارنهایت (1185 درجه سانتی گراد) به وسیله آب به سرعت سرد شده، بعد از کار گرم به خواص مکانیکی مطلوب می رسد و مقاومت به خوردگی مطلوبی را به همراه می آورد.

هستلوی n

قابلیت ماشینکاری هستلوی N

آلیاژی که در آن کار سخت سریع انجام شده است در طول فرآیند برش، به دلیل ایجاد حرارت بالا به سطح ابزار برش جوش می خورد و به دلیل تنش برشی بالا در مقابل ماشینکاری مقاومت می کند.

 لذا ملزم به این است که ماشین آلات تا حد ممکن سفت و سخت بسته شده باشند و قطعات و ابزار کار نیز  باید محکم نگه داشته شوند، تا در حین ماشینکاری مشکلی به وجود نیاید.

عملیات سنگ زنی

در ماشینکاری ابزارها باید تیز باشند: ابزار کاربیدی در بیشتر کاربردها استفاده می شود اما از ابزارهای فولاد تند بر در تولید های تیراژ کم استفاده می گردد.

فرآیند جوشکاری هستلوی N

هستلوی N ممکن است با فرایندهای جوش قوس الکتریکی، تیگ، میگ و مگ جوش داده شود. قطعات معمولاً پس از جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرند اما، آنیل پس از جوشکاری سبب مقاومت به خوردگی بالا می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *